sibenik123

Poslovni edukator za savjetovanje d.o.o. uz podršku Udruge tajnika i računovođa u školstvu organizirao je od 25. lipnja do 27. lipnja 2020. u hotelima Amadria Park, Šibenik odgođeno 15. savjetovanje tajnika, računovođa i ravnatelja školskih i predškolskih ustanova koje je trebalo biti održano u Dubrovniku od 12. do 14. ožujka 2020. godine ali je odgođeno zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanim koronavirusom.
Savjetovanje je organizirano po svim epidemiološkim mjerama i uputama HZJZ – a, pa čak i više od toga, jer smo zbog specifičnosti ovakvih okupljanja morali donositi i vlastite inovativne procedure kako bi predavanja i druženja bila sigurna te bi slobodno mogli reći da smo jedni od pionira održavanja većih, višednevnih, stručnih skupova u „doba korone“.
Predavanja su organizirana kroz tri dana, ujutro i popodne, a sudionici istih mogli su se informirati o svim aktualnostima iz područja računovodstva, radnih odnosa, materijalnih prava zaposlenika u školskim ustanovama i primjeni novih propisa u 2020. godini.
Dokazali smo da se dobrom organizacijom, inovativnim pristupima i, usudila bih se reći, pomalo hrabrosti i u ovim izvanrednim okolnostima može uspješno organizirati stručno usavršavanje i obrazovanje tajnika i računovođa.
Vama, kolegama i kolegicama, predavačima i gostima veliko hvala na danom povjerenju s nadom da će se naša buduća savjetovanja organizirati u normalnijim uvjetima onako kako smo to navikli.
Budimo odgovorni i do skorog viđenja!
Ivana Ban